Nieuws

VGZ Zinnige Zorg Award 2021 - stem voor 30 mei a.s.

3D scan en print braces Een derde van de bevolking boven de 55 jaar krijgt duimbasis artrose.
lees verder
Nieuwsarchief >>

Spreekuur acute sportletsels

Per 1 September 2017 start de vakgroep Orthopedie met het spreekuur acute sportletsels. Dit spreekuur is speciaal bedoeld voor sporters met een acuut sportletsel, die op zoek zijn naar een snelle diagnose en behandelplan op maat. Het spreekuur kent een verkorte toegang, waarbij in principe iedere patiënt dezelfde week nog welkom is op onze polikliniek. 

Door het multidisciplinaire karakter van het spreekuur met betrokkenheid van o.a. de sportfysiotherapeut, sportarts, radioloog en orthopedisch chirurg, kunnen wij streven naar een adequate diagnose en behandelplan binnen 1 week. 
 
De spreekuren zullen gedraaid worden door dokters met veel affiniteit en kennis van de sport. Zo zijn Marieke van Doorn, sinds 1989 werkzaam als sportarts en Olympisch kampioen hockey, Hennie Verburg, orthopeed en voormalig marathonloper en  arts van de Ned. Ski Vereniging, en Tijs Duivenvoorden, met ervaring binnen de atletiek en als arts bij Feyenoord Rotterdam, betrokken bij dit project. 
 
Ons uiteindelijke doel is om zoveel mogelijk patiënten na hun blessure op verantwoorde wijze snel weer aan het sporten te krijgen en te  houden.
 

Zowel breedtesporters als topsporters zijn bij ons van harte welkom! 

 
Wilt u een afspraak maken voor dit spreekuur?
 
 
 
Van links naar rechts: Maarten Röling (arts in opleiding tot specialist), Tijs Duivenvoorden (arts in opleiding tot specialist), Marieke van Doorn (sportarts), Hennie Verburg (orthopeed) en Steven de Walle (musculoskeletaal radioloog).