Nieuws

VGZ Zinnige Zorg Award 2021 - stem voor 30 mei a.s.

3D scan en print braces Een derde van de bevolking boven de 55 jaar krijgt duimbasis artrose.
lees verder
Nieuwsarchief >>

Nieuwsarchief

4th Global Congress Fragility Fracture Network

Van 3 tot en met 5 september 2015 organiseert het Fragility Fracture Network in samenwerking met de Stichting Fragility Fracture Care het 4de Global Congress  in de Doelen te Rotterdam. Dit multidisciplinaire congres is bedoeld voor een ieder die te maken heeft met deze problematiek. Patient-centered Care vormt hierbij het uitganspunt: ‘naast de zorg en behandeling van de fractuur bij ouderen, volgt secundaire fractuurpreventie als geïntegreerde behandeling’.

De Stichting Fragility Fracture Care (FFC)  komt voort uit de Stichting Delftse Blauwe Plekken die in 2002 is opgericht en  als belangrijkste doelstelling heeft  het begeleiden en organiseren van congressen over fracturen waarin de aspecten fragiliteit  en  de oudere mens  belangrijke aandachtspunten vormen.

Het Bestuur van de Stichting wordt gevormd door Maarten van der Elst, traumachirurg, Dieu Donné Niesten, orthopedisch chirurg, Dave Schweitzer, internist-endocrinoloog en Peter van den Berg, verpleegkundig specialist, allen werkzaam in de Reinier de Graaf Groep te Delft.  Het lokale comité is aangevuld met Sophie Moerman, aios orthopedie en Klaas Hartholt, aois heelkunde 

Het congres is geaccrediteerd voor artsen, physician assistants en verpleegkundig specialisten:

Medisch specialisten 16 punten
Physician assistants 18 punten
Verpleegkundig specialisten 21 punten

Voor meer informatie kunt u terecht op www.ffn-congress.com