Array
(
  [0] => Array
    (
      [Content] => Array
        (
          [id] => 19067
          [text] => 

[H1] => [H2] => [intro] => [include] => [user_id] => 0 [_created] => 2012-08-15 12:36:42 [_modified] => 0000-00-00 00:00:00 ) [Element] => Array ( [id] => 17 [element_type_id] => 33 [languages_prefix] => [content_id] => 19067 [auth_company_id] => ) [ElementType] => Array ( [id] => 33 [name] => ROGO - gipskamer 1 ) [NodeElement] => Array ( [id] => 97 [element_id] => 17 [node_id] => 14527 [position] => right [order] => 97 ) ) )

Nieuws

Mobiel skills lab bezoekt Delft

Deze week stond er naast het Reinier de Graaf Ziekenhuis een mobiel lab in de vorm van een zwarte vrachtwagen.
lees verder

Opereren op een andere locatie

Opereren op andere locaties Het Reinier de Graaf ziekenhuis wil patiënten de beste zorg bieden.
lees verder

Financieringsovereenkomst voor bouw Orthopedisch Centrum

De Reinier Haga Groep (RHG) en ABN AMRO hebben woensdag 18 oktober de financieringsovereenkomst ondertekend voor een nieuw te bouwen Orthopedisch Centrum.
lees verder

Orthopedisch centrum nieuwe standaard in zorg

Binnen twee jaar verrijst er naast het LangeLand Ziekenhuis een Orthopedisch Centrum dat een nieuwe standaard zet voor excellente zorg.
lees verder
Nieuwsarchief >>
ISO 9001

Nieuwsarchief

Hand en Pols Symposium

Op woensdag 27 maart 2013 organiseert het Hand-Polscentrum van het Reinier de Graaf Ziekenhuis een symposium voor fysiotherapie over de pathologie en behandeling van de hand en de pols. 

Binnen het Hand- en Polscentrum wordt nauw samengewerkt door dr. Gerald Kraan (orthopedie), dr. Mark de Vries (traumachirurg) en Michiel Schuringa (plastisch chirurg). 

Aandoeningen aan hand en pols komen vaak voor en zijn zeer belemmerend in het dagelijks leven. Het Hand- en Polscentrum van het Reinier de Graaf is uniek in de regio. Groot voordeel van het Hand- en polscentrum is dat patiënten met specifieke klachten snel door de medisch specialist gezien en behandeld worden, die daarvoor de juiste expertise heeft. Ook word er intensief samen gewerkt met gespecialiseerde handfysiotherapeuten van de groep van Marijke Vaske.

Tijdens deze avond willen wij u graag op de hoogte brengen van de ontwikkeling op het gebied van behandeling van de hand en de pols. Er wordt niet alleen gekeken naar de chirurgische behandelingen maar ook die van de fysiotherapeut komen ruim aan bod.

 

Klik hier voor het programma

 

Doelgroep

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd voor fysiotherapeuten.

 

Locatie

De Lindenhof, Zocherweg 9, 2613 ZT  Delft
 

Accreditatie

Door de KNGF zijn aan dit symposium 3 accreditatiepunten toegekend. 

 

Kosten

Inschrijvinggeld bedraagt € 70,=

 

 

De inschrijving sluit op 13 maart 2013.