Array
(
  [0] => Array
    (
      [Content] => Array
        (
          [id] => 19067
          [text] => 

[H1] => [H2] => [intro] => [include] => [user_id] => 0 [_created] => 2012-08-15 12:36:42 [_modified] => 0000-00-00 00:00:00 ) [Element] => Array ( [id] => 17 [element_type_id] => 33 [languages_prefix] => [content_id] => 19067 [auth_company_id] => ) [ElementType] => Array ( [id] => 33 [name] => ROGO - gipskamer 1 ) [NodeElement] => Array ( [id] => 97 [element_id] => 17 [node_id] => 14527 [position] => right [order] => 97 ) ) )

Nieuws

Technische briefing Tweede Kamer over implantaten

De NOV heeft op woensdag 13 februari jl in de Tweede Kamer tijdens een technische briefing gesproken over implantaten.
lees verder

Minister Bruno Bruins brengt werkbezoek aan de orthopedie

Op maandagmiddag 14 januari bracht Bruno Bruins, minister voor Medische Zorg en Sport, een werkbezoek aan de afdeling orthopedie van het Reinier de Graaf in Delft.
lees verder

Orthopedisch Centrum in Reinier Magazine

Reinier Haga Groep bouwt Orthopedisch Centrum dat patient zorg op maat biedt.
lees verder

Orthopedische implantaten

Reactie op artikel Trouw over (on)veiligheid van implantaten Vandaag (maandag 26 november) staat er een artikel in Trouw over de (on)veiligheid van implantaten.
lees verder
Nieuwsarchief >>
ISO 9001

Nieuwsarchief

Open Dag Voorburg

Op zaterdag 15 juni 2013 opent het Reinier de Graaf Diaconessenhuis te Voorburg de deuren. Tussen 11.00 en 15.00 uur bent u van harte welkom om een kijkje te nemen achter de schermen van verschillende specialismen en mee te doen aan de talrijke activiteiten, rondleidingen en demonstraties. Voor het volledige programma kun je terecht op de website van het Reinier de Graaf

Wat valt er te zien?

Het Hand- en Polscentrum is aanwezig, waarbij de specialisten  Gerald Kraan (orthopedisch chirurg)Michiel Schuringa (plastisch chirurg) en Mark de Vries (traumachirurug) graag uitleg geven over hand- en polsproblemen en de mogelijke behandelingen.

Wil u weten wat er allemaal bij een heuparthroscopie ofwel kijkoperaite van de heup komt kijken? Een volledige OK-opstelling is neergezet en orthopedisch chirurRolf Bloem geeft uitleg over deze operatie, samen met een OK-assistente. 

Hoe ziet het werk van een orthopedie verpleegkundige er uit? De aanwezige verpleegkundigen van de afdeling orthopedie vertellen dat heel graag.

Een nieuwe knie, hoe gaat dat in z’n werk? Orthopedisch chirurg  Dieu Donné Niesten is aanwezig voor een demonstratie.

Wat zijn klompvoetjes en hoe worden die behandeld? Orthopedisch chirurg Joost van Linge kan u dat en nog veel meer van de kinderorthopedie vertellen.

Waar kunt u ons vinden?

Wij staan op de polikliniek orthopedie/chirurgie. Als u het gebouw via de hoofdingang binnen komt dan loop u gewoon rechtdoor.