Array
(
  [0] => Array
    (
      [Content] => Array
        (
          [id] => 19067
          [text] => 

[H1] => [H2] => [intro] => [include] => [user_id] => 0 [_created] => 2012-08-15 12:36:42 [_modified] => 0000-00-00 00:00:00 ) [Element] => Array ( [id] => 17 [element_type_id] => 33 [languages_prefix] => [content_id] => 19067 [auth_company_id] => ) [ElementType] => Array ( [id] => 33 [name] => ROGO - gipskamer 1 ) [NodeElement] => Array ( [id] => 97 [element_id] => 17 [node_id] => 14527 [position] => right [order] => 97 ) ) )

Nieuws

Mobiel skills lab bezoekt Delft

Deze week stond er naast het Reinier de Graaf Ziekenhuis een mobiel lab in de vorm van een zwarte vrachtwagen.
lees verder

Opereren op een andere locatie

Opereren op andere locaties Het Reinier de Graaf ziekenhuis wil patiënten de beste zorg bieden.
lees verder

Financieringsovereenkomst voor bouw Orthopedisch Centrum

De Reinier Haga Groep (RHG) en ABN AMRO hebben woensdag 18 oktober de financieringsovereenkomst ondertekend voor een nieuw te bouwen Orthopedisch Centrum.
lees verder

Orthopedisch centrum nieuwe standaard in zorg

Binnen twee jaar verrijst er naast het LangeLand Ziekenhuis een Orthopedisch Centrum dat een nieuwe standaard zet voor excellente zorg.
lees verder
Nieuwsarchief >>
ISO 9001

Nieuwsarchief

PA Orthopedie afgestudeerd

Op maandag 14 januari 2013 heeft Michel Coenders in het kader van zijn  opleiding tot physician assistant zijn eindpresentaties gehouden met betrekking tot het uitgevoerde afstudeeronderzoek getiteld: De beleving van gonartrose en de invloed op de kwaliteit van leven en de arbeidsparticipatie. Met dit onderzoek en de presentatie daarvan heeft hij zijn opleiding tot physician assistant afgesloten en op woensdag 6 maart zal de diplomering plaatsvinden.

Michel Coenders startte in september 2010 met zijn opleiding tot physician assistant aan de Hogeschool te Utrecht. In overleg met zijn opleider Hennie Verburg, orthopedisch chirurg, werd een opleidingstraject vastgesteld met acht doelen die gedurende de opleiding met een voldoende moesten worden afgesloten. Hierbij valt te denken aan het opzetten en uitvoeren van spreekuren voor patiënten met artroseproblemen, patiënten met schouderproblematiek en de controles van patiënten met een heup- en een knieprothese.

Daarnaast werd ook een wetenschappelijk onderzoek gestart waarin hij begeleid werd door Nina Mathijssen, onderzoeker van de afdeling orthopedie. Naast het specialistisch werkterrein van de orthopedie volgde Michel ook vele stages bij ander specialismen te weten de spoedeisende hulp, de reumatologie, de neurologie, de kindergeneeskunde, de cardiologie en extern in de huisartsenpraktijk.  

 

Binnen de vakgroep orthopedie ondersteunt de PA de orthopedisch chirurg met als doel de kwaliteit van zorg te verbeteren.  Deze verandering heeft ook gezorgd voor een duidelijke efficiencyslag bij de orthopedie.