Array
(
  [0] => Array
    (
      [Content] => Array
        (
          [id] => 19067
          [text] => 

[H1] => [H2] => [intro] => [include] => [user_id] => 0 [_created] => 2012-08-15 12:36:42 [_modified] => 0000-00-00 00:00:00 ) [Element] => Array ( [id] => 17 [element_type_id] => 33 [languages_prefix] => [content_id] => 19067 [auth_company_id] => ) [ElementType] => Array ( [id] => 33 [name] => ROGO - gipskamer 1 ) [NodeElement] => Array ( [id] => 97 [element_id] => 17 [node_id] => 14527 [position] => right [order] => 97 ) ) )

Nieuws

Start bouw Reinier Haga Orthopedisch Centrum

Gisteren Gisteren (donderdag 11 oktober) is gestart met de bouw van het Reinier Haga Orthopedisch Centrum op het terrein van het LangeLand Ziekenhuis in Zoetermeer.
lees verder

3D braces

Duimbasisartrose is de meest voorkomende geisoleerde artrose van de hand.
lees verder

Mobiel skills lab bezoekt Delft

Deze week stond er naast het Reinier de Graaf Ziekenhuis een mobiel lab in de vorm van een zwarte vrachtwagen.
lees verder
Nieuwsarchief >>
ISO 9001

Nieuwsarchief

Summerclass Orthopedie 2013

Dit jaar zal opnieuw de Summerclass Orthopedie worden georganiseerd en met veel plezier willen we dan ook de derde editie aankondigen.

De Summerclass Orthopedie vindt plaats van donderdag 29 t/m zaterdag 31 augustus 2013. 

 We hebben weer een schitterend programma met gerenommeerde sprekers uit het land, op het gebied van de orthopedie, maar ook op het gebied van de science en innovatie. Dit jaar ligt het accent op de heup, de hand en pols, orthopedische oncologie en de kinderorthopedie. Maar uiteraard zal ook de traumatologie niet ontbreken. Als één van de hoogtepunten van de Summerclass staat de Live Surgery op het programma, waarbij er een rechtstreekse verbinding is vanuit de OK van het Reinier de Graaf met de zaal.

De Summerclass College Tour ontbreekt dit jaar niet en heeft een zeer bijzondere gast, Kolonel arts Ten Haeff die aan de missie in Uruzgan heeft deelgenomen en indrukkende beelden laat zien en al jullie vragen zal beantwoorden En, de orthopedische workshops komen ruim aan bod, alsmede de sportclinics met sporten die je niet elke dag doet. In de avond is er ruim tijd voor een gezellige BBQ en een swingend feest.  

Kortom, deze 3rd Summerclass Orthopedie biedt een gevarieerd en bijzonder programma waarmee we uitstralen dat orthopedie FUN 

 

Het inschrijfgeld voor de 3 dagen durende summerclass, inclusief overnachtingen, evenementen en onderwijs bedraagt 95 euro.

Meer weten? Download de folder.

Direct inschrijven kan ook: www.summerclassorthopedie.nl

 

Maak ook je medische vrienden enthousiast en informeer ze via Facebook of Twitter.
FB Schrijf je in bij ons Facebook account.
Twitter Volg ons nu ook op Twitter. Twitter live mee met: #SCortho2013