Array
(
  [0] => Array
    (
      [Content] => Array
        (
          [id] => 19067
          [text] => 

[H1] => [H2] => [intro] => [include] => [user_id] => 0 [_created] => 2012-08-15 12:36:42 [_modified] => 0000-00-00 00:00:00 ) [Element] => Array ( [id] => 17 [element_type_id] => 33 [languages_prefix] => [content_id] => 19067 [auth_company_id] => ) [ElementType] => Array ( [id] => 33 [name] => ROGO - gipskamer 1 ) [NodeElement] => Array ( [id] => 97 [element_id] => 17 [node_id] => 14527 [position] => right [order] => 97 ) ) )

Nieuws

Mobiel skills lab bezoekt Delft

Deze week stond er naast het Reinier de Graaf Ziekenhuis een mobiel lab in de vorm van een zwarte vrachtwagen.
lees verder

Opereren op een andere locatie

Opereren op andere locaties Het Reinier de Graaf ziekenhuis wil patiënten de beste zorg bieden.
lees verder

Financieringsovereenkomst voor bouw Orthopedisch Centrum

De Reinier Haga Groep (RHG) en ABN AMRO hebben woensdag 18 oktober de financieringsovereenkomst ondertekend voor een nieuw te bouwen Orthopedisch Centrum.
lees verder

Orthopedisch centrum nieuwe standaard in zorg

Binnen twee jaar verrijst er naast het LangeLand Ziekenhuis een Orthopedisch Centrum dat een nieuwe standaard zet voor excellente zorg.
lees verder
Nieuwsarchief >>
ISO 9001

Wetenschappelijk onderzoek

Als STZ ziekenhuis en vakgroep orthopedie en traumatologie met de volledige opleidingsbevoegdheid is wetenschap één van de belangrijke pijlers.


Wetenschappelijk medewerkers

In 2005 heeft de vakgroep orthopedie en traumatologie besloten het onderzoek structureler aan te pakken. Er is toen besloten om een full-time onderzoeker aan te trekken. Deze onderzoeker moest voor de komende jaren de lijnen uitzetten, de organisatie rijper maken voor onderzoek en zorgen voor continuïteit Tevens diende de onderzoeker het aanspreekpunt te zijn voor zowel de stafleden, arts-assistenten en co-assistenten als verpleegafdeling, fysiotherapie en poli-kliniek betreffende het onderzoek.

Sinds 1 september 2010 werkt Nina Mathijssen bij de vakgroep orthopedie. Vanaf januari 2012 is zij de onderzoekcoördinator voor de vakgroep orthopedie. In 2014 is zij gepromoveerd. Het onderzoeksteam is uitgebreid met een tweede onderzoeker, een researchverpleegkundige en secretariele ondersteuning. 

Voor het RSA-onderzoek is het team versterkt met een een rontgenlaborant. 

Op dit moment zijn er bij de vakgroep orthopedie circa 40 lopende wetenschappelijk onderzoeken. Hieronder volgt binnenkort een overzicht van deze onderzoeken.