Array
(
  [0] => Array
    (
      [Content] => Array
        (
          [id] => 19066
          [text] => 

[H1] => [H2] => [intro] => [include] => [user_id] => 0 [_created] => 2012-08-15 12:36:11 [_modified] => 0000-00-00 00:00:00 ) [Element] => Array ( [id] => 16 [element_type_id] => 32 [languages_prefix] => nl [content_id] => 19066 [auth_company_id] => ) [ElementType] => Array ( [id] => 32 [name] => ROGO - Balie 1 ) [NodeElement] => Array ( [id] => 278 [element_id] => 16 [node_id] => 15167 [position] => right [order] => 278 ) ) )

Nieuws

Orthopedische implantaten

Reactie op artikel Trouw over (on)veiligheid van implantaten Vandaag (maandag 26 november) staat er een artikel in Trouw over de (on)veiligheid van implantaten.
lees verder

Start bouw Reinier Haga Orthopedisch Centrum

Gisteren Gisteren (donderdag 11 oktober) is gestart met de bouw van het Reinier Haga Orthopedisch Centrum op het terrein van het LangeLand Ziekenhuis in Zoetermeer.
lees verder

3D braces

Duimbasisartrose is de meest voorkomende geisoleerde artrose van de hand.
lees verder
Nieuwsarchief >>
ISO 9001

Pols

 

Het Hand- en Polscentrum van het Reinier de Graaf

Klachten en aandoeningen van de hand en pols komen vaak voor en kunnen zeer belemmerend zijn in het dagelijks leven. U kunt hiervoor terecht bij het Hand- en Polscentrum van Reinier de Graaf.  Indien u verwezen bent door de huisarts, streven wij ernaar u binnen 2 weken een afspraak te bieden. De wachttijd kan langer zijn door het grote aantal aanvragen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

In dit gespecialiseerde centrum zien een traumachirurg, orthopedisch chirurg en plastisch chirurg patiënten met: ongeval letsels, aangeboren afwijkingen, chronische pols-, pees- en zenuwklachten en handafwijkingen als gevolg van bijvoorbeeld Dupuytren of reumatoïde artritis.

 

Uniek in de regio

De samenwerking van zowel een traumachirurg als een plastisch chirurg en een orthopedisch chirurg binnen het Hand- en Polscentrum maken dit centrum uniek in de regio. Iedere specialist is vanuit zijn eigen vakgebied gespecialiseerd in aandoeningen van de hand en de pols. Tijdens een gezamenlijk spreekuur werken zij nauw samen. Indien nodig kan een revalidatiearts, reumatoloog, neuroloog of ergotherapeut betrokken worden bij de (na)behandeling van complexe hand- of polsaandoeningen. Daarnaast werken de specialisten van het Hand- en Polscentrum intensief samen met gespecialiseerde handfysiotherapeuten van Fysiotherapie Marijke Vaske en de gipsmeesters van het ziekenhuis.

 

Specialisten

 

Dr. G.A. Kraan, orthopedisch chirurg

Aandachtsgebied: Hand en pols, knieprothesiologie en traumatologie

Opleiding gevolgd aan: Erasmus Universiteit Rotterdam en het Ziekenhuis Hilversum

 

 

 

Dr. M.R. de Vries, chirurg

Aandachtsgebied: Algemene chirurgie, hand/pols- en longchirurgie, traumachirurgie en SEH

Opleiding gevolgd aan: Erasmus Universiteit Rotterdam en het St. Franciscus Gasthuis Rotterdam