Array
(
  [0] => Array
    (
      [Content] => Array
        (
          [id] => 19066
          [text] => 

[H1] => [H2] => [intro] => [include] => [user_id] => 0 [_created] => 2012-08-15 12:36:11 [_modified] => 0000-00-00 00:00:00 ) [Element] => Array ( [id] => 16 [element_type_id] => 32 [languages_prefix] => nl [content_id] => 19066 [auth_company_id] => ) [ElementType] => Array ( [id] => 32 [name] => ROGO - Balie 1 ) [NodeElement] => Array ( [id] => 278 [element_id] => 16 [node_id] => 15167 [position] => right [order] => 278 ) ) )

Nieuws

Technische briefing Tweede Kamer over implantaten

De NOV heeft op woensdag 13 februari jl in de Tweede Kamer tijdens een technische briefing gesproken over implantaten.
lees verder

Minister Bruno Bruins brengt werkbezoek aan de orthopedie

Op maandagmiddag 14 januari bracht Bruno Bruins, minister voor Medische Zorg en Sport, een werkbezoek aan de afdeling orthopedie van het Reinier de Graaf in Delft.
lees verder

Orthopedisch Centrum in Reinier Magazine

Reinier Haga Groep bouwt Orthopedisch Centrum dat patient zorg op maat biedt.
lees verder

Orthopedische implantaten

Reactie op artikel Trouw over (on)veiligheid van implantaten Vandaag (maandag 26 november) staat er een artikel in Trouw over de (on)veiligheid van implantaten.
lees verder
Nieuwsarchief >>
ISO 9001

Heup

Gebroken heup ofwel collumfractuur


U krijgt bij ontslag van de verpleegkundige een stapeltje papieren. Hier zit onder andere een afspraak bij voor een controle röntgenfoto en een afspraak voor de poli van een van de chirurgen (eventuele hechtingen worden dan ook verwijderd).

Als u naar huis gaat zit er ook een aanvraag voor fysiotherapie bij.
U dient zelf contact opnemen met een fysiotherapeut bij u in de buurt. (Mogelijk komt de fysiotherapeut bij u aan huis.)

U krijgt een recept mee voor medicijnen waarmee u in het ziekenhuis bent gestart. Als u het antistollingsmiddel sintrommitis gebruikt, moet u hiermee doorgaan tot 6 weken na de operatie.

De trombosedienst draagt zorg voor het gebruik van sintrommitis. Bij ontslag uit het ziekenhuis schakelt de verpleegkundige de trombosedienst in die bij u thuis komt bloedprikken. Voor meer informatie kunt u de folder van de trombosedienst raadplegen.

Als u in het zorgpad naar huis zit, streven we naar een ontslag binnen 5 dagen na de operatie.

Bij het zorgpad naar een verpleeghuis streven we naar een ontslag binnen 4 dagen na de operatie, afhankelijk van de doorstroming van de verpleeghuizen.

De envelop die aan uw huisarts is gericht moet u bij uw huisarts afgeven of in de brievenbus stoppen. Wanneer u ergens anders dan thuis gaat revalideren of wanneer u thuiszorg krijgt, dan krijgt u ook een overdracht mee waarin staat wat er is gebeurd in het ziekenhuis, hoe het revalideren gaat en waar u nog hulp bij nodig heeft.