Array
(
  [0] => Array
    (
      [Content] => Array
        (
          [id] => 19066
          [text] => 

[H1] => [H2] => [intro] => [include] => [user_id] => 0 [_created] => 2012-08-15 12:36:11 [_modified] => 0000-00-00 00:00:00 ) [Element] => Array ( [id] => 16 [element_type_id] => 32 [languages_prefix] => nl [content_id] => 19066 [auth_company_id] => ) [ElementType] => Array ( [id] => 32 [name] => ROGO - Balie 1 ) [NodeElement] => Array ( [id] => 278 [element_id] => 16 [node_id] => 15167 [position] => right [order] => 278 ) ) )

Nieuws

Orthopedische implantaten

Reactie op artikel Trouw over (on)veiligheid van implantaten Vandaag (maandag 26 november) staat er een artikel in Trouw over de (on)veiligheid van implantaten.
lees verder

Start bouw Reinier Haga Orthopedisch Centrum

Gisteren Gisteren (donderdag 11 oktober) is gestart met de bouw van het Reinier Haga Orthopedisch Centrum op het terrein van het LangeLand Ziekenhuis in Zoetermeer.
lees verder

3D braces

Duimbasisartrose is de meest voorkomende geisoleerde artrose van de hand.
lees verder
Nieuwsarchief >>
ISO 9001

Ongevalletsels of trauma


De orthopedisch chirurg behandelt ook de traumatische letsels van het bewegingsapparaat. Bijvoorbeeld been- of armbreuken, ontwrichtte gewrichten, bandletsels van de knie of de enkel, feitelijk alles van wat we het bewegingsapparaat noemen (skelet, banden, spieren, pezen etc).

In onze orthopedische groep is er veel ervaring in de behandeling van dit soort letsels en alle orthopedisch chirurgen behandelen dan ook ongevalletsels. Wel is het zo dat er binnen de groep orthopedisch chirurgen van de Reinier de Graaf Groep subspecialisaties zijn. Sommigen leggen zich meer toe op de knie, anderen op de schouder, pols of bijvoorbeeld de heup.

Ook voor de behandeling van de meer complexe ongevalletsels wordt er gespecialiseerd gewerkt, dat wil zeggen dat we er altijd voor zorgen dat u de arts aan uw bed krijgt die het meest geschikt is voor de behandeling van uw ongevalletsel. Orthopeden die veel ervaring hebben met kniechirurgie zullen bijvoorbeeld ook de breuken rondom de knie behandelen. Wij geloven in verregaande specialisatie zodat u de meest geschikte orthopeed aan uw bed krijgt.