Array
(
  [0] => Array
    (
      [Content] => Array
        (
          [id] => 19066
          [text] => 

[H1] => [H2] => [intro] => [include] => [user_id] => 0 [_created] => 2012-08-15 12:36:11 [_modified] => 0000-00-00 00:00:00 ) [Element] => Array ( [id] => 16 [element_type_id] => 32 [languages_prefix] => nl [content_id] => 19066 [auth_company_id] => ) [ElementType] => Array ( [id] => 32 [name] => ROGO - Balie 1 ) [NodeElement] => Array ( [id] => 278 [element_id] => 16 [node_id] => 15167 [position] => right [order] => 278 ) ) )

Nieuws

Mobiel skills lab bezoekt Delft

Deze week stond er naast het Reinier de Graaf Ziekenhuis een mobiel lab in de vorm van een zwarte vrachtwagen.
lees verder

Opereren op een andere locatie

Opereren op andere locaties Het Reinier de Graaf ziekenhuis wil patiënten de beste zorg bieden.
lees verder

Financieringsovereenkomst voor bouw Orthopedisch Centrum

De Reinier Haga Groep (RHG) en ABN AMRO hebben woensdag 18 oktober de financieringsovereenkomst ondertekend voor een nieuw te bouwen Orthopedisch Centrum.
lees verder

Orthopedisch centrum nieuwe standaard in zorg

Binnen twee jaar verrijst er naast het LangeLand Ziekenhuis een Orthopedisch Centrum dat een nieuwe standaard zet voor excellente zorg.
lees verder
Nieuwsarchief >>
ISO 9001

Ongevalletsels of trauma


De orthopedisch chirurg behandelt ook de traumatische letsels van het bewegingsapparaat. Bijvoorbeeld been- of armbreuken, ontwrichtte gewrichten, bandletsels van de knie of de enkel, feitelijk alles van wat we het bewegingsapparaat noemen (skelet, banden, spieren, pezen etc).

In onze orthopedische groep is er veel ervaring in de behandeling van dit soort letsels en alle orthopedisch chirurgen behandelen dan ook ongevalletsels. Wel is het zo dat er binnen de groep orthopedisch chirurgen van de Reinier de Graaf Groep subspecialisaties zijn. Sommigen leggen zich meer toe op de knie, anderen op de schouder, pols of bijvoorbeeld de heup.

Ook voor de behandeling van de meer complexe ongevalletsels wordt er gespecialiseerd gewerkt, dat wil zeggen dat we er altijd voor zorgen dat u de arts aan uw bed krijgt die het meest geschikt is voor de behandeling van uw ongevalletsel. Orthopeden die veel ervaring hebben met kniechirurgie zullen bijvoorbeeld ook de breuken rondom de knie behandelen. Wij geloven in verregaande specialisatie zodat u de meest geschikte orthopeed aan uw bed krijgt.