Array
(
  [0] => Array
    (
      [Content] => Array
        (
          [id] => 19068
          [text] => 

[H1] => [H2] => [intro] => [include] => [user_id] => 0 [_created] => 2012-08-15 12:37:14 [_modified] => 0000-00-00 00:00:00 ) [Element] => Array ( [id] => 18 [element_type_id] => 34 [languages_prefix] => [content_id] => 19068 [auth_company_id] => ) [ElementType] => Array ( [id] => 34 [name] => ROGO - handen wassen 1 ) [NodeElement] => Array ( [id] => 181 [element_id] => 18 [node_id] => 15153 [position] => right [order] => 181 ) ) )

Nieuws

Mobiel skills lab bezoekt Delft

Deze week stond er naast het Reinier de Graaf Ziekenhuis een mobiel lab in de vorm van een zwarte vrachtwagen.
lees verder

Opereren op een andere locatie

Opereren op andere locaties Het Reinier de Graaf ziekenhuis wil patiënten de beste zorg bieden.
lees verder

Financieringsovereenkomst voor bouw Orthopedisch Centrum

De Reinier Haga Groep (RHG) en ABN AMRO hebben woensdag 18 oktober de financieringsovereenkomst ondertekend voor een nieuw te bouwen Orthopedisch Centrum.
lees verder

Orthopedisch centrum nieuwe standaard in zorg

Binnen twee jaar verrijst er naast het LangeLand Ziekenhuis een Orthopedisch Centrum dat een nieuwe standaard zet voor excellente zorg.
lees verder
Nieuwsarchief >>
ISO 9001

Orthopeden

Dieu Donne Niesten

Sinds 2001 is Dieu Donné Niesten werkzaam als orthopedisch chirurg. Hij heeft zijn studie geneeskunde gevolgd aan het Limburgs Universitair Centrum te Diepenbeek, Belgie en aan de Rijksuniversiteit Limburg te Maastricht.  Na zijn militaire dienst op de afdeling orthopedie van het Militair Hospitaal te Utrecht heeft hij enkele jaren gewerkt als arts-assistent orthopedie in Den Bosch en Den Haag en als gastodocent bij de opleiding fysiotherapie te Utrecht. In 1995 starte hij zijn vooropleiding bij de afdeling chirurgie van het Diaconessenhuis te Utrecht. Gedurende een half jaar is hij ook verbonden geweest als clinical research associate bij de firma Ortomed te Zwijndrecht. Zijn vervolgopleiding heeft hij gevolgd in het Leyenburg Ziekenhuis te Den Haag. Sinds 2001 werkt hij als staflid orthopedie in de maatschap orthopedie en traumatologie regio Delft en Voorburg in de  Reinier de Graaf Groep. 
 
Dieu Donné Niesten heeft zich binnen de orthopedie gespecialiseerd in de kinderorthopedie, de voet en enkel, de knie en de traumatologie. Daarnaast is hij lid van het spasticiteitsteam van het Sophia Revalidatie Centrum te Delft en consulent bij het IPSE te Nootdorp en het Westerhonk te Monster, instituten voor meervoudig gehandicapten mensen.