Array
(
  [0] => Array
    (
      [Content] => Array
        (
          [id] => 19068
          [text] => 

[H1] => [H2] => [intro] => [include] => [user_id] => 0 [_created] => 2012-08-15 12:37:14 [_modified] => 0000-00-00 00:00:00 ) [Element] => Array ( [id] => 18 [element_type_id] => 34 [languages_prefix] => [content_id] => 19068 [auth_company_id] => ) [ElementType] => Array ( [id] => 34 [name] => ROGO - handen wassen 1 ) [NodeElement] => Array ( [id] => 181 [element_id] => 18 [node_id] => 15153 [position] => right [order] => 181 ) ) )

Nieuws

Technische briefing Tweede Kamer over implantaten

De NOV heeft op woensdag 13 februari jl in de Tweede Kamer tijdens een technische briefing gesproken over implantaten.
lees verder

Minister Bruno Bruins brengt werkbezoek aan de orthopedie

Op maandagmiddag 14 januari bracht Bruno Bruins, minister voor Medische Zorg en Sport, een werkbezoek aan de afdeling orthopedie van het Reinier de Graaf in Delft.
lees verder

Orthopedisch Centrum in Reinier Magazine

Reinier Haga Groep bouwt Orthopedisch Centrum dat patient zorg op maat biedt.
lees verder

Orthopedische implantaten

Reactie op artikel Trouw over (on)veiligheid van implantaten Vandaag (maandag 26 november) staat er een artikel in Trouw over de (on)veiligheid van implantaten.
lees verder
Nieuwsarchief >>
ISO 9001

Orthopeden

dr. Gerald A. Kraan

Gerald Kraan voltooide in 2002 de opleiding Geneeskunde in Rotterdam en specialiseerde zich in Delft en Rotterdam tot orthopedisch chirurg. Zijn vooropleiding volgde hij in de Tergooi Ziekenhuizen in Hilversum. Als nevenstudie rondde hij in 1996 de opleiding Bewegingstechnologie af, waarbij het vinden van technische oplossingen voor bewegingsproblemen van de mens wordt bestudeerd.

In 2003 werkte hij als onderzoeker aan de afdeling Biomedische Natuurkunde en Technologie van de Erasmus Universiteit en de afdeling orthopedie van de Vrije Universiteit. Op dit moment fungeert Gerald Kraan in de onderzoeksteams van: 1) TU Delft: Industrieel Ontwerpen 2) Vrije Universiteit : Neuroscience en Bewegingswetenschappen 3) Erasmus Universiteit: Anatomie en Neuroscience 4) Haagse Hogeschool: Bewegingstechnologie. Bij de laatste twee ook als docent.

In 2012 promoveert hij op het onderwerp: Extraforaminal ligaments in the spine. Een nieuw gevonden anatomische structuur in de wervelkolom.
Aansluitend aan de specialisatie tot orthopedisch chirurg werkte hij aan zijn handpols specialisatie in de handpols kliniek in Berkshire Hospital Reading in Engeland.  Gerald Kraan heeft zich met name toegelegd op de handpols chirurgie.