Array
(
  [0] => Array
    (
      [Content] => Array
        (
          [id] => 19068
          [text] => 

[H1] => [H2] => [intro] => [include] => [user_id] => 0 [_created] => 2012-08-15 12:37:14 [_modified] => 0000-00-00 00:00:00 ) [Element] => Array ( [id] => 18 [element_type_id] => 34 [languages_prefix] => [content_id] => 19068 [auth_company_id] => ) [ElementType] => Array ( [id] => 34 [name] => ROGO - handen wassen 1 ) [NodeElement] => Array ( [id] => 181 [element_id] => 18 [node_id] => 15153 [position] => right [order] => 181 ) ) )

Nieuws

Mobiel skills lab bezoekt Delft

Deze week stond er naast het Reinier de Graaf Ziekenhuis een mobiel lab in de vorm van een zwarte vrachtwagen.
lees verder

Opereren op een andere locatie

Opereren op andere locaties Het Reinier de Graaf ziekenhuis wil patiënten de beste zorg bieden.
lees verder

Financieringsovereenkomst voor bouw Orthopedisch Centrum

De Reinier Haga Groep (RHG) en ABN AMRO hebben woensdag 18 oktober de financieringsovereenkomst ondertekend voor een nieuw te bouwen Orthopedisch Centrum.
lees verder

Orthopedisch centrum nieuwe standaard in zorg

Binnen twee jaar verrijst er naast het LangeLand Ziekenhuis een Orthopedisch Centrum dat een nieuwe standaard zet voor excellente zorg.
lees verder
Nieuwsarchief >>
ISO 9001

Orthopeden

dr. Gerald A. Kraan

Gerald Kraan voltooide in 2002 de opleiding Geneeskunde in Rotterdam en specialiseerde zich in Delft en Rotterdam tot orthopedisch chirurg. Zijn vooropleiding volgde hij in de Tergooi Ziekenhuizen in Hilversum. Als nevenstudie rondde hij in 1996 de opleiding Bewegingstechnologie af, waarbij het vinden van technische oplossingen voor bewegingsproblemen van de mens wordt bestudeerd.

In 2003 werkte hij als onderzoeker aan de afdeling Biomedische Natuurkunde en Technologie van de Erasmus Universiteit en de afdeling orthopedie van de Vrije Universiteit. Op dit moment fungeert Gerald Kraan in de onderzoeksteams van: 1) TU Delft: Industrieel Ontwerpen 2) Vrije Universiteit : Neuroscience en Bewegingswetenschappen 3) Erasmus Universiteit: Anatomie en Neuroscience 4) Haagse Hogeschool: Bewegingstechnologie. Bij de laatste twee ook als docent.

In 2012 promoveert hij op het onderwerp: Extraforaminal ligaments in the spine. Een nieuw gevonden anatomische structuur in de wervelkolom.
Aansluitend aan de specialisatie tot orthopedisch chirurg werkte hij aan zijn handpols specialisatie in de handpols kliniek in Berkshire Hospital Reading in Engeland.  Gerald Kraan heeft zich met name toegelegd op de handpols chirurgie.