Array
(
  [0] => Array
    (
      [Content] => Array
        (
          [id] => 19068
          [text] => 

[H1] => [H2] => [intro] => [include] => [user_id] => 0 [_created] => 2012-08-15 12:37:14 [_modified] => 0000-00-00 00:00:00 ) [Element] => Array ( [id] => 18 [element_type_id] => 34 [languages_prefix] => [content_id] => 19068 [auth_company_id] => ) [ElementType] => Array ( [id] => 34 [name] => ROGO - handen wassen 1 ) [NodeElement] => Array ( [id] => 181 [element_id] => 18 [node_id] => 15153 [position] => right [order] => 181 ) ) )

Nieuws

Mobiel skills lab bezoekt Delft

Deze week stond er naast het Reinier de Graaf Ziekenhuis een mobiel lab in de vorm van een zwarte vrachtwagen.
lees verder

Opereren op een andere locatie

Opereren op andere locaties Het Reinier de Graaf ziekenhuis wil patiënten de beste zorg bieden.
lees verder

Financieringsovereenkomst voor bouw Orthopedisch Centrum

De Reinier Haga Groep (RHG) en ABN AMRO hebben woensdag 18 oktober de financieringsovereenkomst ondertekend voor een nieuw te bouwen Orthopedisch Centrum.
lees verder

Orthopedisch centrum nieuwe standaard in zorg

Binnen twee jaar verrijst er naast het LangeLand Ziekenhuis een Orthopedisch Centrum dat een nieuwe standaard zet voor excellente zorg.
lees verder
Nieuwsarchief >>
ISO 9001

Orthopeden

Max A. Hoelen

Sinds 1999 is Max Hoelen werkzaam als orthopedisch chirurg. Hij volgde zijn studie geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Leiden waarna hij tijdens zijn militaire dienst gewerkt heeft in het Militair Hospitaal te Utrecht. Aansluitend werkte hij als assistent orthopedie in het Slotervaart Ziekenhuis te Amsterdam. Zijn vooropleiding volgde hij in het Dijkzigt Ziekenhuis te Rotterdam en zijn vervolgopleiding in het Leids Universitair Medisch Centrum. Van 1999 tot 2010 was hij werkzaam als orthopedisch chirurg in het Leveste Scheperziekenhuis te Emmen waar hij zich gespecialiseerd heeft in de schouderchirurgie. Vanaf maart 2010 werkt hij als staflid orthopedie in de maatschap orthopedie en traumatologie regio Delft en Voorburg in de Reinier de Graaf Groep.
 
Max Hoelen heeft zich binnen de orthopedie gespecialiseerd in de schouder en de reumatologie.