Array
(
  [0] => Array
    (
      [Content] => Array
        (
          [id] => 19068
          [text] => 

[H1] => [H2] => [intro] => [include] => [user_id] => 0 [_created] => 2012-08-15 12:37:14 [_modified] => 0000-00-00 00:00:00 ) [Element] => Array ( [id] => 18 [element_type_id] => 34 [languages_prefix] => [content_id] => 19068 [auth_company_id] => ) [ElementType] => Array ( [id] => 34 [name] => ROGO - handen wassen 1 ) [NodeElement] => Array ( [id] => 181 [element_id] => 18 [node_id] => 15153 [position] => right [order] => 181 ) ) )

Nieuws

Technische briefing Tweede Kamer over implantaten

De NOV heeft op woensdag 13 februari jl in de Tweede Kamer tijdens een technische briefing gesproken over implantaten.
lees verder

Minister Bruno Bruins brengt werkbezoek aan de orthopedie

Op maandagmiddag 14 januari bracht Bruno Bruins, minister voor Medische Zorg en Sport, een werkbezoek aan de afdeling orthopedie van het Reinier de Graaf in Delft.
lees verder

Orthopedisch Centrum in Reinier Magazine

Reinier Haga Groep bouwt Orthopedisch Centrum dat patient zorg op maat biedt.
lees verder

Orthopedische implantaten

Reactie op artikel Trouw over (on)veiligheid van implantaten Vandaag (maandag 26 november) staat er een artikel in Trouw over de (on)veiligheid van implantaten.
lees verder
Nieuwsarchief >>
ISO 9001

Orthopeden

Max A. Hoelen

Sinds 1999 is Max Hoelen werkzaam als orthopedisch chirurg. Hij volgde zijn studie geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Leiden waarna hij tijdens zijn militaire dienst gewerkt heeft in het Militair Hospitaal te Utrecht. Aansluitend werkte hij als assistent orthopedie in het Slotervaart Ziekenhuis te Amsterdam. Zijn vooropleiding volgde hij in het Dijkzigt Ziekenhuis te Rotterdam en zijn vervolgopleiding in het Leids Universitair Medisch Centrum. Van 1999 tot 2010 was hij werkzaam als orthopedisch chirurg in het Leveste Scheperziekenhuis te Emmen waar hij zich gespecialiseerd heeft in de schouderchirurgie. Vanaf maart 2010 werkt hij als staflid orthopedie in de maatschap orthopedie en traumatologie regio Delft en Voorburg in de Reinier de Graaf Groep.
 
Max Hoelen heeft zich binnen de orthopedie gespecialiseerd in de schouder en de reumatologie.